Massage bij Kanker
juli 1, 2021

Maurits Heinen van InterLava heeft zijn opleiding ‘massage bij kanker’ bij Instituut Massage bij Kanker afgerond.
 
Het is mooi om te ervaren wat massage kan betekenen voor iemand met kanker. Als je kanker hebt, komt er al genoeg op je af. Het doel van de massage is om even te ontspannen door een zachte aanraking met aandacht, op een manier die voor jou prettig is. Dat is voor iedereen anders, gezien de vele vormen van kanker, behandelingen en bijwerkingen. Het kan zelfs zijn dat door de ontspannende massage de pijn vermindert, dat je beter gaat voelen of rustiger wordt. Een ‘normale’ massage is lang niet altijd geschikt voor mensen die kanker hebben of hebben gehad. Door rekening te houden met jouw specifieke oncologische klachten en de massage daar op aan te passen, is het door maatwerk toch mogelijk. Het is een cadeau om te mogen geven en te ontvangen.

Kijk verder op www.interlava.nl